aboutus

Bazhou aiyunze Furniture Co., Ltd

Bazhou aiyunze Furniture Co., Ltd Bazhou aiyunze Furniture Co., Ltd Bazhou aiyunze Furniture Co., Ltd
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: Ai YunZe
Aantal werknemers: 100~112
Jaarlijkse omzet: 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van het Bazhou aiyunze Meubilair, Ltd wordt gevestigd in het centrum van de driehoek van Peking, Tianjin en Xiong. Het bedrijf is een krachtige meubilaironderneming in het noorden. Het bedrijf is hoofdzakelijk bezig geweest met de productie en de verrichting van burgerlijk meubilair, zich specialiseert in de productie en de verrichting van nieuwe staal-houten-glas structuureettafel, het dineren stoel, koffietafel, audiovisueel kabinet, de stoel van de stoffenvrije tijd en andere producten van de woonkamerreeks. Na meer dan tien jaar van het harde werk, het Meubilairco. van Hebei Bazhou aiyunze, heeft Ltd zich over het hele land ontwikkeld tot een middelgrote onderneming met een gebied van 80.000 vierkante meters, een bouwgebied van 65.000 vierkante meters, meer dan 100 werknemers, vaste activa's van 20 miljoen yuans, bedrijfskapitaal van 36 miljoen yuans, en verkooppunten.

 

China Bazhou aiyunze Furniture Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Co. van het Aiyunzemeubilair, Ltd is één van de grootste fabrikanten van het medio-aan-hoog-Beëindigenmeubilair in China. Het werd opgericht in 2001 en heeft een geschiedenis van meer dan 20 jaar. Wij integreren onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst, en strategische behulpzame relaties op lange termijn met verscheidene beroemde internationale instellingen van het huisontwerp gevestigd. Het bedrijf heeft vrij gevorderd productiemateriaal en productie technisch personeel van Duitsland en Italië, geïntroduceerd en een vrij breed verkoopnetwerk in dezelfde industrie gehad. De producten met uitstekende kwaliteit, prima ontwerp, wonnen het vertrouwen en de erkenning van de meerderheid van zakenlieden.

Dienst

In de loop van de jaren, heeft het bedrijf het collectieve principe van „kwaliteit eerst gevolgd; de klant eerst“, streefde de kwaliteitsnorm van ISO9001-beheersysteem na, en streefde om zich tot een beheersmodel te ontwikkelen ernaar en de industrie bereidt in de meubilairindustrie de weg. Geen kwestie van ontwerp, materiële selectie, materieel knipsel, verwerking, het schilderen, afgewerkt product verpakking en andere verbindingen, het moet strikte kwaliteitscontrole en zorgvuldig onderzoek ondergaan om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit volledig aan certificatie en de marktvereisten van ISO voldoet. De buitengewone kwaliteit, de redelijke prijs en de perfecte dienst maken ons diep vertrouwd en goedgekeurd op door onze klanten.

Ons Team

Het bedrijf integreert R&D, ontwerp, productie en verkoop. Het heeft professionele meubilairontwerpers en ervaren R&D en verwerkende ingenieurs. Naast het aanpassen van beweegbaar meubilair volgens de verschillende behoeften van klanten, kan het klanten van aanpassing en productie ook voorzien. , One-stop dienst voor installatie

Contactgegevens